Συμβουλές για τη σωστή φροντίδα του κατοικιδίου σας
 
Επιστημονικές ανακοινώσεις και υπηρεσίες για κτηνιάτρους.
Εάν θέλετε να μαθαίνετε τα νέα της κλινικής μας συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:
E-mail:
Όνομα:
Ιδιοκτήτης κατοικιδίου
Κτηνίατρος
Εγγραφή Απεγγραφή


Η κτηνιατρικη κλινικη σας καλωσοριζει στην ιστοσελιδα της

Οι συνεργάτες μου και εγώ δημιουργήσαμε μια κτηνιατρική κλινική έχοντας σαν κριτήρια το συναίσθημα της φιλοζωίας και τη βαθύτερη ιατρική γνώση στον τομέα των μικρών ζώων. Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και με διαρκή επιμόρφωση πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες στους μικρούς σας φίλους.

Δανούρδης Τάσος,
Κτηνίατρος M.R.C.V.S.

 

Ένας κτηνιατρικός χώρος που μπορείτε να βασισθείτε

Στην Κτηνιατρική Κλινική του Τάσου Δανούρδη παρέχονται υψηλής βαθμίδας κτηνιατρικές υπηρεσίες. Οι κτηνίατροι που εργάζονται σε αυτή είναι ειδικευμένοι στα μικρά ζώα και μπορούν να αναλάβουν υπεύθυνα την ιατρική φροντίδα τους.

Η χειρουργική, η νευροχειρουργική, η ορθοπεδική , η παθολογία η ακτινολογία και η αιματολογία αποτελούν τμήματα των εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Κάνοντας μια περιήγηση στις ιστοσελίδες μας μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα νοσήματα που αφορούν τα κατοικίδια και την θεραπεία τους.

Έχοντας σαν αρχή ότι ο σκύλος και η γάτα έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του πολιτισμένου ανθρώπου, ελπίζουμε ότι στον δικτυακό τόπο μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις απαντήσεις που χρειάζεστε σχετικά με την υγεία και ευζωία των πιστών σας φίλων.

 

���ģ������http://BestMoban.Com,����ģ�������http://BestMoban.Com http://9host.cn http://bestsucai.com